Qui som?

Madocoloma.com és una botiga on-line de productes amb estampacions d’il·lustracions mallorquines amb un caire divertit i especialitzada en la personalització d'objectes per a quantitats petites, des d'una sola unitat fins a les que vulgui l'usuari.

 

A la nostra web es poden personalitzar des d’articles tèxtils com camisetes, dessuadores, bodis, bosses de tela ... fins a articles de regal com poden ser tasses, puzles, fundes de mòbils, calendaris ...

 

La nostra estructura està clarament dividida en 4 seccions: secció tèxtil predissenyada, articles personalitzables, regals predissenyats i articles de regal.

 

1. Secció tèxtil predissenyada:

 

Aquí hi trobaràs camisetes i altres articles tèxtils ja predissenyats que tu pots comprar directament o també et donam la possibilitat de modificar el suport d'estampació. És a dir: pots mantenir el disseny però canviant el color de samarreta, o també pots canviar la samarreta per una dessuadora o body ...

 

2. Articles personalitzables:

 

En aquesta secció tens una infinitat de possibilitats. Tenim un ampli catàleg d'imatges predissenyades les quals les pots fer servir per estampar en qualsevol dels nostres productes. A més els hi pots afegir text, o no, tot és personalitzable al teu gust. Pots canviar el color al disseny i també al producte (suport) triat.

 

Pots pujar un disseny i/o foto des del teu ordinador (per estampar en samarretes, tasses, puzles, moneders, calendaris ...) i fer tu mateix el disseny a través de la nostra plataforma. Li podràs ficar text, o no, tot personalitzat. El més divertit és que pots jugar amb els nostres dissenys, les teves fotos i el teu text. Puja la teva foto, li dones un toc amb un dels nostres dissenys i a més li poses el teu text personal. Per exemple, pots crear la teva tassa, amb cors (del nostre catàleg) i dins del cor poses la foto de la teva parella i per completar el regal escrius "T'estim".

 

3. Regals predissenyats:

 

Aquesta és una de les seccions més importants de la nostra web, no per la seva importància, sinó per l’originalitat dels productes presentats per fer un regal a aquella persona tan especial, ja sigui a través d’una tassa, d’un joc de taula com pot ser el parxis o un trencaclosques, imans...  amb qualsevol dels nostres dissenys ja creats. Així que no deixis de mirar les possibilitats que posem a la teva disposició en aquesta categoria.

 

4. Articles de regal:

 

Aquest és el nostre calaix de sastre, on pots trobar el regal d'últim moment, el detall que et cal per a aquesta data tan assenyalada. Així que entra i veuràs la gran quantitat d'articles, a baix cost, que et posem a la teva disposició.

 

Dit això, no et queda més que entrar i gaudir d'aquesta eina que et posem a la teva disposició per personalitzar els teus objectes. Amb aquesta aplicació no hauràs de pagar hores de dissenyador gràfic, ja que tu mateix t'ho muntes com vols.

 

Ànim i a gaudir d'aquest web.

 

Madocoloma.com

La teva web de personalització al millor preu